July 30, 2014, 05:45:02 AM

Author Topic: Has anyone put up vimeo links to this forum successfully?  (Read 728 times)

cayenne

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 1201
    • View Profile
Has anyone put up vimeo links to this forum successfully?
« on: February 16, 2013, 08:17:42 PM »
Hello all,

I've tried posting a simple link to my video on vimeo, and also the 'share' code they want you to use (current there now) with the HTML iframe and other tags that don't seem to work (they asked me to cut and paste that code there to try it)....

Just wondering if vimeo works on this forum, or only youtube?

Thanks,

cayenne

canon rumors FORUM

Has anyone put up vimeo links to this forum successfully?
« on: February 16, 2013, 08:17:42 PM »

neuroanatomist

  • CR GEEK
  • ********
  • Posts: 13601
    • View Profile
Re: Has anyone put up vimeo links to this forum successfully?
« Reply #1 on: February 16, 2013, 09:18:17 PM »
Vimeo can't be embedded here (YouTube can).  You can post a link to the Vimeo vid, though. Just manually add an s after http in the link.
EOS 1D X, EOS M, and lots of lenses
______________________________
Flickr | TDP Profile/Gear List

Axilrod

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 1372
    • View Profile
Re: Has anyone put up vimeo links to this forum successfully?
« Reply #2 on: February 19, 2013, 01:08:40 PM »
Vimeo in general loads much slower than Youtube, especially when embedded. 
5DIII/5DII/Bunch of L's and ZE's, currently rearranging.

canon rumors FORUM

Re: Has anyone put up vimeo links to this forum successfully?
« Reply #2 on: February 19, 2013, 01:08:40 PM »