August 23, 2014, 09:37:51 AM

Author Topic: CR wobbly  (Read 12621 times)

Canon Rumors

  • Administrator
  • Canon EF 300mm f/2.8L IS II
  • *****
  • Posts: 2569
    • View Profile
    • Canon Rumors
Re: CR wobbly
« Reply #60 on: June 17, 2013, 08:24:32 AM »
To anyone having an issue, dump your cache, restart the browser and try again.

No one from the development team can replicate these errors in any browser, tablet or operating system.

Please specify if your issues are happening on the blog or the forum.

If it continues to happen today, please let us know.
« Last Edit: June 17, 2013, 08:26:36 AM by Canon Rumors »
canonrumors.com

J.R.

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 1469
  • A Speedlight Junkie!
    • View Profile
Re: CR wobbly
« Reply #61 on: June 17, 2013, 08:28:07 AM »
To anyone having an issue, dump your cache, restart the browser and try again.

No one from the development team can replicate these errors in any browser, tablet or operating system.

Please specify if your issues are happening on the blog or the forum.

If it continues to happen today, please let us know.

Tried that day before yesterday and yesterday as well but no luck. However, I got only one error earlier this morning. It's been fine since.
Light is language!

Canon Rumors

  • Administrator
  • Canon EF 300mm f/2.8L IS II
  • *****
  • Posts: 2569
    • View Profile
    • Canon Rumors
Re: CR wobbly
« Reply #62 on: June 17, 2013, 08:32:05 AM »
To anyone having an issue, dump your cache, restart the browser and try again.

No one from the development team can replicate these errors in any browser, tablet or operating system.

Please specify if your issues are happening on the blog or the forum.

If it continues to happen today, please let us know.

Tried that day before yesterday and yesterday as well but no luck. However, I got only one error earlier this morning. It's been fine since.

Forum or blog?
canonrumors.com

Forceflow

  • Rebel T5i
  • ****
  • Posts: 130
    • View Profile
    • My Gallery
Re: CR wobbly
« Reply #63 on: June 17, 2013, 10:05:13 AM »
Keep having the issue over and over again. Happens mostly in the Forum but the blog shows a lot of faulty images right now.

Happens on three different machines. (Two Windows 7, one Windows 8 ) I'll see if I can check it from my iPad later and see if it also shows the same issue.

It seems to happen more often when I am behind my company proxy, but it does happen from outside the proxy as well. (Just seems to happen not quite so regularly)
On my work PC it seems I have maybe a 50/50 chance of a page loading. A reload tends to work, but often only after the third try. (Thus I really do not believe this to be a local browser cache issue. Pages that worked fine before all of a sudden break, then work, then break again...)
Canon 7D - Canon 50mm 1.8 - Canon 24-70mm 2.8 L - Canon 100-400mm 4.5-5.6 L IS - SIGMA 85mm 1.4 - SIGMA 150mm 2.8 OS Macro - SIGMA 10-20mm 3,5

BumpyMunky

  • PowerShot G1 X II
  • ***
  • Posts: 37
  • I wonder what this button does...
    • View Profile
Re: CR wobbly
« Reply #64 on: June 17, 2013, 11:05:53 AM »
I wonder if it's location based (country/city/ISP), as it seems to affect certain users quite a bit and others (me) not at all.  The only evidence I've seen are in the posts in this thread.  Issues seem browser agnostic too.   I'm here pretty much every day on iPad/iPhone ios6 using Safari and windows 7 or mac 10.6.8 using Firefox.

I guess the admins can see some of that.    To the admins: is there something those following this issue (ones with problems and without) could provide to help narrow the cause?

Canon Rumors

  • Administrator
  • Canon EF 300mm f/2.8L IS II
  • *****
  • Posts: 2569
    • View Profile
    • Canon Rumors
Re: CR wobbly
« Reply #65 on: June 17, 2013, 11:29:55 AM »
Please let me know if you have any issues from this moment on. A temporary fix has been put into place as a troubleshooting measure.


Cheers
canonrumors.com

Rienzphotoz

  • Canon EF 300mm f/2.8L IS II
  • *******
  • Posts: 3322
  • Peace unto all ye Canon, Nikon & Sony shooters
    • View Profile
Re: CR wobbly
« Reply #66 on: June 17, 2013, 03:21:03 PM »
Forum or blog?
Both
Please let me know if you have any issues from this moment on. A temporary fix has been put into place as a troubleshooting measure.
Cheers
Still having problems ... both on the forum as well as the blog ... I did dump the cache and restarted the browser and tried again but no luck ... here is a couple of screen shots
« Last Edit: June 17, 2013, 03:32:46 PM by Rienzphotoz »
Canon 5DMK3 70D | Nikon D610 | Sony a7 a6000 | RX100M3 | 16-35/2.8LII | 70-200/2.8LISII | 100/2.8LIS | 100-400LIS | 40/2.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 600EX-RTx2 | ST-E3-RT | 24/3.5 T-S | 10-18/4 OSS 16-50 | 24-70/4OSS | 55/1.8 | 55-210 OSS | 70-200/4 OSS | 28-300VR | HVL-F43M | GoPro Black 3+ & DJI Phantom

yogi

  • Guest
Re: CR wobbly
« Reply #67 on: June 17, 2013, 04:32:53 PM »
Had an awesome one today. The page was about the equivalent of five normal pages long and had masses of code in different colours snaking side to side.


Please check your servers to see if there are mushrooms growing in them.

He is not hallucinating. It is only a zombie squirrel attack from somewhere under or over the rainbow.

yogi

  • Guest
Re: CR wobbly
« Reply #68 on: June 17, 2013, 04:42:50 PM »
"I am now prepared to represent the ostriches and protest MY Lord on their behalf about being spoken about in the same topic as those small "multicoloured squirrels". They can't even make up their minds what colour they are whereas we ostriches are only in 1 continent and are all of the same basic colour, besides which we don't have a problem with "nuts" seeing as we don't have any.

That's IT!  I am suing on behalf of all squirrels and ostriches. If you dont have any money, would be willing to settle out of court. Do you own a 1dx,5dlll, 200f2 L, or any of the great white primes version II?  Also, one of my uncles once had some mini-ostriches,(emu) here in the US. Does that count for a 2nd continent?

lilmsmaggie

  • EOS M2
  • ****
  • Posts: 152
    • View Profile
Re: CR wobbly
« Reply #69 on: June 17, 2013, 06:23:39 PM »
Here we go again .... all I did was click on one of the forum topics (lenses) and WHAM!! what you see below

June 17, 2013, 06:03:27 PM
canon rumors FORUM » Rumors » Lenses

 
Pages: [1] 2 3 ... 65
;eas" ew6805)>t"    ;eas" c://wwr922't"    ss=_a+lab5y=_aite    by <3.gif" alt="" /> )>tp:/(de(2labr19xpa> Juneumors.9a++lab5eqa1ayhp?tope>    )>tp:/(de(2labr19xpa> Juneumors.98 84c Aall ii ww__unn(a59>ano> u"claa b/ br19e(2la hp?    <3.ar /odoom/for6Ss" hom/foruaO"http:/-s.9abw    elass=_   Juneuma h    nrum8b s=_a+labr /l_ wwww0">Twow0">Two clabr /> u"ysa+laad class=dlrrum8 22pTwow0">Two clabr /idth="1"x.php?aw    2335 Views fae(S) Firs1s<:4licli 23=a     cli m    PM
r /> 2>Twow0">Two clabr /> _a+labr19xpa> Juneumors.9a+labr /> u"class=_a+a    u" Kbr /> 4na>
:/a> xlRtp?topic=5m/forum/index.php?topic=15190.0">1 u"class=w.0w8(xx.gif" alt=""H:   o Naa    u" Kb windolabr /> u"class=w.0w8(xx.gif" alt=""H:   o Naa    u" Kb windolabr /> u"t="canonrumors.co">Twow0">T" tiTic/normal_tiT=w.0w8(xx.gif" alt=""/for6S    or6Sao    5rum/index.php?topic=14801.19.0w8(xe7_neumc    <.gif" alt="" /> ;eas" c://wwr922't" ss=_a+lab5y=_aite    8n1 win    8n1 wit3 =_aite   BD5ref="h8't"   l>
etd caltC 0A2A2A2A2A2A2A2 )0images/2nc    <.gi2a'2td> etd caltC 0Aj-yoB2:4na(9l_ wwww7;coB2:4na(9l_ wwww7;coB2:4na(9l_ wwww7;coB2:4na(9l_ wwww7;coB2:4na(9l_ wwww7;coB2:4na(93orum9l_ wwww7;coB2:4 by tron 4e<8e/i9    8on0ic=.387 87p?tope9br /> by eap3windolabor6t clas0w ;eas" ew68fss="stats windowbg"> 18 Replies
3ss="" _d> ;eas" ew68fss="stats windowbg"> 18 Replies
3ss="" _d> ;eas" ew68fF"23C1c<3.a//t(d> ;eas" ew68fF"e ew3cla3   ;eas"="ht}l5F"e ew3(68fs&44/5F"e ew3(68fs&44/5F"e a/_"pa_r   Tw    pf61mw"Twow0">Two clabr /idth4ba:21:34 9:iu"co0">Tw"td cla
9"    18 Replies
3ss="" _d> ;eas" ew68fss="stats windowbg"> u"ccors.9a+ h60p?ac/68fF"23C1c<: ;   23 />wind4/68fF"1:2p>+lab5y=_a'2aL|ofile;u=cex.php?topic=152t/www1aw68af="h3(68fs&44/5F"e ew3(68fs&4490f618oB2:4 28i5Llababr um    8on1 windolabr /> u"co04no3mm /.0">3mm ue<8l id on6"a a   5g;br /i9    8on1 windolabr /> u"co0m    3ss=""fST8fFe ew3(68fs&8fFe ew3(68fs&8bwilleamMa a   5g;br87 87p?topindYB> ni=_a+a1o.iG8fs&4490f618r />80/628i5Lde> 9s" 87p?tope9br /> by ;eas" ew64lMoR: ew68fF"e ew3cla3   ;eas"=hemes/id&44/5F ew6abr /> cli m    PM
r /> 2>Twow0">Two clabr /> t    u"cms&44/5F"aa b/ lanrumors.com/0aelrno/ima187;13mm u    4e<8e/i9    8on0ic=.387 87p?tope9gOUr /> #17o04nh"rpLtc:ae(Si ee"ht c>"o'tloon6"a a mNn1 wr>pc    a4OindR> 798 emes3    9s" 83ss=""fS4nh"rpLtc:ae(Si ee"hn2hp?te pca> 4na> loon6"a a    hC03.a4   u"cv" c on6" hritwin">ic b4ya    11"hC03.a4   u"cv" c on6" hritwin">ic b4ya6loocoon6s/td>4(8fF}topd3mm ue<8l id ians3.a4   u"cv" oRcd>4(8fF}topd3mm .r />8loi63618oB2:3i/cv" c on6" hritwin">ia4no/ima187;1ians3.a4   u"cv" oRcd>4(8fF}topd3mm .r />8loi63618oB2:3i/cv" c on6" hritwin">ia4no/ima1eawR/5F"e ew1lasx.php?act7 t/clip.)p0">uct7 t/F"e ew3(6t Rm .r />8p1a84isC2hp3(6t Rm .mfbr /> by "4 on6" h_0">uct7willea    ">uct}nunn(no3mm u"coon6"aa9cr /> 4na> loon6"a a l7dli//wJdaXONkc4 4na> loon6"a a    dtopic=3d caltC 0'aiL|aon6"aida_ref=a+labrs="sue\6"aC c a    h_dnaaage/bbCi m    ">dtopic=3d caltC 0'aiL|aon6"aida_ref=yivlcom   1    by ia4no/ima1eawR/5F"e ew1lasx.php?act7 t/clip.)p0">uct7 :_nz m   'm    18oB2:3i/cv" c on6" hritwin">ia4no/ima1eawR/5F"e ew1lasx.php?act7 t/clip.)p0">uct7 :_nz m   'm    18gClip="h0act7d> ;e/clip./.0">3mo/F">8p8p1lgoogle-/imly1a8oB2:4 ga=he'sx.php'act7 t/clip.)p0'%3E7d> hritwi%3E")>uct7$:34 P/a06gBe ew1lasx.php?act7 t/clip.)p0">uct7try babr :_n !gmTracker18o_gat._.coTracker("UA-4709986-1">uct7 !gmTracker._track    astp4 NaD   } >iach(err) {}ct7$:34 P/a0
5DMKII, T3i, 24-105L, 100 2.8L Macro, 70-300 4-5.6L

eml58

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 1419
  • 1Dx
    • View Profile
Re: CR wobbly
« Reply #70 on: June 17, 2013, 08:33:50 PM »
Touch Wood, all seems to be working fine today, Thanks CR, I imagine someone set a Trap for those Pesky Code Screwing Up Squirrels.

Been on CR for an Hour, none of the issues re occurring at this Point either on the Blog or the Forum.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

yogi

  • Guest
Re: CR wobbly
« Reply #71 on: June 17, 2013, 09:05:43 PM »
Touch Wood, all seems to be working fine today, Thanks CR, I imagine someone set a Trap for those Pesky Code Screwing Up Squirrels.

Been on CR for an Hour, none of the issues re occurring at this Point either on the Blog or the Forum.

Same here. (forum only). After being on the forum for a number of hours. Was interrupted once by some overgrown rats with bushy tails, but otherwise no problems.
« Last Edit: June 17, 2013, 09:09:41 PM by yogi »

Rienzphotoz

  • Canon EF 300mm f/2.8L IS II
  • *******
  • Posts: 3322
  • Peace unto all ye Canon, Nikon & Sony shooters
    • View Profile
Re: CR wobbly
« Reply #72 on: June 17, 2013, 11:56:10 PM »
All is well now
Canon 5DMK3 70D | Nikon D610 | Sony a7 a6000 | RX100M3 | 16-35/2.8LII | 70-200/2.8LISII | 100/2.8LIS | 100-400LIS | 40/2.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 600EX-RTx2 | ST-E3-RT | 24/3.5 T-S | 10-18/4 OSS 16-50 | 24-70/4OSS | 55/1.8 | 55-210 OSS | 70-200/4 OSS | 28-300VR | HVL-F43M | GoPro Black 3+ & DJI Phantom

J.R.

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 1469
  • A Speedlight Junkie!
    • View Profile
Re: CR wobbly
« Reply #73 on: June 18, 2013, 12:38:11 AM »
To anyone having an issue, dump your cache, restart the browser and try again.

No one from the development team can replicate these errors in any browser, tablet or operating system.

Please specify if your issues are happening on the blog or the forum.

If it continues to happen today, please let us know.

Tried that day before yesterday and yesterday as well but no luck. However, I got only one error earlier this morning. It's been fine since.

Forum or blog?

The Forum. I didn't have a problem with the blog.

I haven't had a problem since yesterday.
Light is language!

Forceflow

  • Rebel T5i
  • ****
  • Posts: 130
    • View Profile
    • My Gallery
Re: CR wobbly
« Reply #74 on: June 18, 2013, 06:31:11 AM »
Right now everything seems stable. No more troubles since yesterday, so whatever you did seems to be working.

Speaking if which, what did you actually do? Would love to get some insight into that.
Canon 7D - Canon 50mm 1.8 - Canon 24-70mm 2.8 L - Canon 100-400mm 4.5-5.6 L IS - SIGMA 85mm 1.4 - SIGMA 150mm 2.8 OS Macro - SIGMA 10-20mm 3,5