September 30, 2016, 02:39:19 AM

Author Topic: HELP! - Different Colors Using PS/LR and the Browser - What am I doing wrong?  (Read 5208 times)

Mt Spokane Photography

  • Zeiss 50mm F 0.7
  • ***********
  • Posts: 12377
is it not better that he describes his own color flow?
He would be more likely to get correct answers if he did.

canon rumors FORUM


J.R.

  • 1D X Mark II
  • *******
  • Posts: 1765
is it not better that he describes his own color flow?
He would be more likely to get correct answers if he did.

Thanks Spokane & Ankorwatt ... I'm new  at color management - what exactly do you mean by "color flow"?
1DX II; 600D
17L TSE; 35L II; 40 STM; 50L, 85L II; 100 Macro; 135L; 200L; 300L; 11-24L; 24-70L II; 100-400L II; 18-55;55-250

J.R.

  • 1D X Mark II
  • *******
  • Posts: 1765
trying again after some tweaking with photoshop
1DX II; 600D
17L TSE; 35L II; 40 STM; 50L, 85L II; 100 Macro; 135L; 200L; 300L; 11-24L; 24-70L II; 100-400L II; 18-55;55-250

J.R.

  • 1D X Mark II
  • *******
  • Posts: 1765
Okay ... I think I've got it. I ran through a lot of settings and came up with the following -

1) The document profile was showing as untagged RGB - I went to "Assign Profile" under the "Edit" tab and opted for "Working RGB: ProPhoto RGB";
2) The Monitor Color in "Color Settings" was wrongly chosen;
3) Destination Color Space was incorrectly chosen

Thanks for the resources guys ... I'll get back with my color flow.

Cheers ... J.R.
1DX II; 600D
17L TSE; 35L II; 40 STM; 50L, 85L II; 100 Macro; 135L; 200L; 300L; 11-24L; 24-70L II; 100-400L II; 18-55;55-250

canon rumors FORUM