November 29, 2014, 02:41:08 AM

Author Topic: Lightroom 4 Problem  (Read 1930 times)

bgran8

  • PowerShot G1 X II
  • ***
  • Posts: 41
    • View Profile
Lightroom 4 Problem
« on: October 24, 2013, 01:05:00 PM »
I recently upgraded my MacBook Pro and iMac to OS X Mavericks and am having an issue with Lightroom 4. I have searched for a solution without and luck and am hoping someone can help me solve this issue. Basically, the sliders in the Develop Module look different than before. The sliders under the HSL section have no color to them (see attached picture). It looks the same on both the MacBook Pro and the iMac.

Any advice? Thanks.

canon rumors FORUM

Lightroom 4 Problem
« on: October 24, 2013, 01:05:00 PM »

Mt Spokane Photography

  • EF 50mm F 0.7 IS
  • *********
  • Posts: 9194
    • View Profile
Re: Lightroom 4 Problem
« Reply #1 on: October 24, 2013, 01:13:04 PM »
Expect to see lots of strange things happen with a new OS.  I'd reinstall LR4 first to see if that fixes it, if not, get LR5, since a new OS is not likely to support old software.

bgran8

  • PowerShot G1 X II
  • ***
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Lightroom 4 Problem
« Reply #2 on: October 24, 2013, 09:39:45 PM »
Thanks for the response. I've been holding off on Lightroom 5 because I don't see enough of a benefit to upgrade, but maybe that is the solution.

Mt Spokane Photography

  • EF 50mm F 0.7 IS
  • *********
  • Posts: 9194
    • View Profile
Re: Lightroom 4 Problem
« Reply #3 on: October 24, 2013, 11:31:45 PM »
Thanks for the response. I've been holding off on Lightroom 5 because I don't see enough of a benefit to upgrade, but maybe that is the solution.
Reinstall LR4 first.  Assuming you did a in place upgrade of the OS, some necessary file may have been overwritten  I always do a clean OS install with a new version.

Swphoto

  • Rebel T5i
  • ****
  • Posts: 128
    • View Profile
Re: Lightroom 4 Problem
« Reply #4 on: October 25, 2013, 01:08:23 AM »
« Last Edit: October 25, 2013, 01:12:26 AM by Swphoto »

bgran8

  • PowerShot G1 X II
  • ***
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Lightroom 4 Problem
« Reply #5 on: October 26, 2013, 11:09:21 PM »
Thanks for those links. Looks like I'm stuck with it unless I upgrade to LR5.

canon rumors FORUM

Re: Lightroom 4 Problem
« Reply #5 on: October 26, 2013, 11:09:21 PM »