November 23, 2014, 12:21:59 PM

Author Topic: 600EX-RT output inconsistencies  (Read 1242 times)

mccallew

  • Power Shot G7X
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
    • My Site
600EX-RT output inconsistencies
« on: November 08, 2013, 09:32:26 PM »
I am curious if others are having any issues with the output levels on their 600 flashes? Specifically, when using remote lights in Manual and on camera in ETTL? What is happening is that he off camera lights, even if set to a specific output level, are firing at different levels each time. If a 3rd party remote trigger like a pocketwizard is used the output stabilizes a set level though. This is using Gr mode on the Master flash on a 5D Mk3. It just seems like the Master is still transmitting scene information to the off camera lights even though they ought to be locked in to a output setting. I've had 3 people ask me about this happening to them, and I am at a loss as to what's going on.

Thanks!

Eric

canon rumors FORUM

600EX-RT output inconsistencies
« on: November 08, 2013, 09:32:26 PM »

pwp

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 1613
    • View Profile
Re: 600EX-RT output inconsistencies
« Reply #1 on: November 09, 2013, 12:14:45 AM »
Are the 600's recycling fully?

-pw

RLPhoto

  • Canon EF 300mm f/2.8L IS II
  • *******
  • Posts: 3520
  • Gear doesn't matter, Just a Matter of Convenience.
    • View Profile
    • My Portfolio
Re: 600EX-RT output inconsistencies
« Reply #2 on: December 11, 2013, 05:35:37 PM »
I haven't had issues at all but have you set all your slaves to different Group letters and set them all to manual? You could have set one light to TTL and another to M mode.

Overall the 600RT is a bomb of a speedlite.

canon rumors FORUM

Re: 600EX-RT output inconsistencies
« Reply #2 on: December 11, 2013, 05:35:37 PM »