November 22, 2017, 01:36:29 PM

Author Topic: Problem with MK3 new 1.2.3 firmware  (Read 1380 times)

echelonphoto

  • PowerShot G1 X II
  • ***
  • Posts: 42
Problem with MK3 new 1.2.3 firmware
« on: March 23, 2014, 12:16:43 PM »
I installed the new firmware the other day because I was having problems where the 600 rt on camera flash would misfire on occasion even though it was fully recycled. I just shot a job last night and to my dismay....the camera did about 4 or 5 full manual dumps throughout the night even though I was using ettl....this could really cause the loss of important shots...anyone else experienced this?

canon rumors FORUM

Problem with MK3 new 1.2.3 firmware
« on: March 23, 2014, 12:16:43 PM »

drjlo

  • EOS 5DS R
  • ******
  • Posts: 787
Re: Problem with MK3 new 1.2.3 firmware
« Reply #1 on: March 23, 2014, 03:58:02 PM »
Are you sure it's due to the new firware?  Something similar to what you describe have happened to me in past, but with 5D III and 1.2.1 firmware, using 90EX as optical ETTL trigger with off-camera 580EX II..

wickidwombat

  • Canon EF 400mm f/2.8L IS II
  • *********
  • Posts: 4544
Re: Problem with MK3 new 1.2.3 firmware
« Reply #2 on: March 23, 2014, 10:50:01 PM »
Are you sure it's due to the new firware?  Something similar to what you describe have happened to me in past, but with 5D III and 1.2.1 firmware, using 90EX as optical ETTL trigger with off-camera 580EX II..

580s have been notorious for doing this before but I have not heard of it happening on 600RTs before
APS-H Fanboy

canon rumors FORUM

Re: Problem with MK3 new 1.2.3 firmware
« Reply #2 on: March 23, 2014, 10:50:01 PM »