September 22, 2014, 06:21:33 PM

Author Topic: EOS utility does NOT work on MAC OSX 10.10 Yosemite beta  (Read 683 times)

wopbv4

  • Rebel T5i
  • ****
  • Posts: 143
    • View Profile
EOS utility does NOT work on MAC OSX 10.10 Yosemite beta
« on: August 23, 2014, 06:48:25 AM »
Hi,

I am beta testing the new OSX for Mac: 10.10 Yosemite.

I did a few checks and found that the following software does NOT work:
1) EOS utility. Why am I not surprised? This happened with previous OS X upgrades as well
2) X Rite Colormunki Photo does not install. I reported this and X Rite promised that they are working on an upgrade

I know that a lot of us EOS Utility for tethered shooting, hence the warning
1DX, 7D and lots of gear

canon rumors FORUM

EOS utility does NOT work on MAC OSX 10.10 Yosemite beta
« on: August 23, 2014, 06:48:25 AM »

skifreak

  • SX50 HS
  • **
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: EOS utility does NOT work on MAC OSX 10.10 Yosemite beta
« Reply #1 on: September 17, 2014, 04:22:01 PM »
Hi
Same for me. I take it you have had no response regarding this? I contacted Canon and they advised me to reinstall EOS utility and if that didn't work then, well, it doesn't work with Yosemite.
I suppose we will just have to wait for an update

Click

  • Canon EF 300mm f/2.8L IS II
  • *******
  • Posts: 3050
    • View Profile
Re: EOS utility does NOT work on MAC OSX 10.10 Yosemite beta
« Reply #2 on: September 17, 2014, 04:25:10 PM »
Thanks for this information. I'll wait for the new 10.10

canon rumors FORUM

Re: EOS utility does NOT work on MAC OSX 10.10 Yosemite beta
« Reply #2 on: September 17, 2014, 04:25:10 PM »