April 16, 2014, 01:41:52 AM

Author Topic: website broken today?  (Read 1258 times)

dilbert

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 2347
    • View Profile
website broken today?
« on: March 06, 2012, 11:13:01 PM »
Today I'm getting this a few times when going to "www.canonrumors.com":

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

canon rumors FORUM

website broken today?
« on: March 06, 2012, 11:13:01 PM »

YellowJersey

  • Guest
Re: website broken today?
« Reply #1 on: March 06, 2012, 11:56:57 PM »
I'm still getting this if I try access the site via the Canadian spelling www.canonrumours.com

Mt Spokane Photography

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 7698
    • View Profile
Re: website broken today?
« Reply #2 on: March 06, 2012, 11:59:57 PM »
I've been logged in many times today, but haven't seen it.  It is possible that volumes are high enough so that getting thru is slow.  Sometimes I had to wait 5 seconds or so for it to load.

dilbert

  • 1D X
  • *******
  • Posts: 2347
    • View Profile
Re: website broken today?
« Reply #3 on: March 07, 2012, 12:22:40 AM »
I'm still getting this if I try access the site via the Canadian spelling www.canonrumours.com


Ah, yup, that's the one that's causing me problems.

btw, spelling rumour correctly is not Canadian, it's just not American. Most non-American English speaking countries include the "u".

canon rumors FORUM

Re: website broken today?
« Reply #3 on: March 07, 2012, 12:22:40 AM »