April 23, 2018, 10:19:48 AM

Author Topic: Website  (Read 1035 times)

monkey44

  • EOS 6D Mark II
  • *****
  • Posts: 415
Website
« on: April 04, 2018, 05:51:07 PM »
Not sure exactly where to post this, if not here, please advise where I can get an answer - thanks  Bill

On my website - WordPress / PC - I have some photo links in the main menu under "photography". Then when that opens, there is a series of Icons that designate a species. And when a visitor clicks on the subject (Osprey) it comes up as a Slideshow and rotates thru the images - it will auto change, or you can click on image and go to the next one.

I have three more species that I also uploaded - but click it comes up as a thumbnail series, and then if you click on it, it then goes to the slideshow ...

I've been trying to make all of them be the slideshow when you click on the Icon (which sends you to a separate page with a species series), but I can't figure it out, why one does it, and the rest don't. I'm sure it's in the set-up but I can see a difference between the Osprey and the other three. I'm not too tech smart.  I've only got the Osprey, Swans, Hummers, Coyote up at the moment, but working on the rest to all show the slideshow, if that's possible - I think I loaded all the same way, but apparently not???   Thx   Bill 

www.billdelorey.com   


canon rumors FORUM

Website
« on: April 04, 2018, 05:51:07 PM »

ethanz

  • EOS 7D Mark II
  • *****
  • Posts: 474
  • 1DX II
    • my website
Re: Website
« Reply #1 on: April 04, 2018, 06:11:22 PM »
Hi Bill,
I don't really like wordpress, so I'm not much help, sorry. I did follow you on instagram though!
1DX II, 16-35L f/4 IS, 24-70L f/2.8 II, 70-200L f/2.8 IS II, 200-400L f/4 IS w/1.4 EXT
http://ethanzentz.com/

Fritz_us

  • PowerShot G7 X Mark II
  • **
  • Posts: 8
Re: Website
« Reply #2 on: April 04, 2018, 08:49:12 PM »
Hi Bill, heres a couple of things I noticed:

it looks like you are using the NextGen Gallery plugin -- which is perfectly fine.

your icon for the Osprey on the photography page ( http://billdelorey.com/photography/ )  links to this URL:

http://billdelorey.com/osprey/nggallery/slideshow

your other icons (swan for example)

link to http://billdelorey.com/mute-swan/

I think if you modify the swan  (and other links) link to include  /nggallery/slideshow   it ought to solve your issue.

Hope I've understood your question and that this helps.

Fritz
« Last Edit: April 04, 2018, 08:51:13 PM by Fritz_us »

monkey44

  • EOS 6D Mark II
  • *****
  • Posts: 415
Re: Website
« Reply #3 on: April 04, 2018, 11:36:28 PM »
Hi Bill,
I don't really like wordpress, so I'm not much help, sorry. I did follow you on instagram though!

IF you sign up for my NL, you'll get updates and travel stories all over USA -- and a free short-fiction e-book - "Predators", short fiction with a surprise twist ending on each. 

monkey44

  • EOS 6D Mark II
  • *****
  • Posts: 415
Re: Website
« Reply #4 on: April 06, 2018, 03:31:33 PM »
Hi Bill, heres a couple of things I noticed:

it looks like you are using the NextGen Gallery plugin -- which is perfectly fine.

your icon for the Osprey on the photography page ( http://billdelorey.com/photography/ )  links to this URL:

http://billdelorey.com/osprey/nggallery/slideshow

your other icons (swan for example)

link to http://billdelorey.com/mute-swan/

I think if you modify the swan  (and other links) link to include  /nggallery/slideshow   it ought to solve your issue.

Hope I've understood your question and that this helps.

Fritz

Yes, that got us looking in the right place - and now it's fixed the way we wanted it to cycle --
thanks for the help ...  :)  Bill 

canon rumors FORUM

Re: Website
« Reply #4 on: April 06, 2018, 03:31:33 PM »